Maso v Prášku - Vysoký Obsah Bílkovin
Získání sušeného masového prášku vyžaduje složitý proces. Sušením maso neztrácí své vlastnosti, proto je pro získání kvalitního produktu nutné sušit maso při vysokých teplotách, aby se zničily bakterie.
Aby bylo možné dosáhnout procenta přes 80 % bílkovin, je nutné maso nakrájet na velmi tenké plátky. Začlenění vysokého příjmu bílkovin konzumací pečených housek, muffinů, chleba, vysoce bílkovinných smoothie atd. pomocí našeho kuřecího prášku/mouky má anabolické účinky, což znamená, že pomáhá při budování svalů.
Naše masové prášky jsou 100 % dehydratované. Vaření má nevýhodu, že ničí enzymy, které tělo nezbytně potřebuje, snižuje koncentraci vitamínů a bílkoviny ztrácejí přibližně třetinu své nutriční hodnoty.
100 % Skutečné maso
Žádný cukr
Nízký obsah sacharidů
Nízký obsah tuku
85 % bílkovin
Bez lepku,
Žádné konzervanty ani chemické přísady
Žádné alergeny
Biologicky rozložitelný obal